skip to Main Content

Kies voor de badkamerspecialist in Middenbeemster

Zoekt u in Middenbeemster een sanitair winkel waar u uw droombadkamer kunt vinden? Dan zit u helemaal goed bij Bliek Sanitair. In onze badkamerwinkel in Volendam vindt u badkamers voor ieder budget. Wij zorgen als badkamerspecialist niet alleen voor de levering van de badkamer, maar verzorgen ook de installatie van het sanitair. Wij kunnen al binnen 7 tot 10 dagen de gewenste badkamer realiseren. Benieuwd geworden naar onze werkwijze? Of wilt u inspiratie opdoen voor uw nieuwe badkamer? Bezoek dan vanuit Middenbeemster onze showroom en ontdek de mogelijkheden.

Meer informatie over onze badkamerwinkel

Bliek Sanitair is een bedrijf dat al meer dan 40 jaar geleden is opgericht. Het begon ooit als loodgietersbedrijf, maar is zich steeds meer gaan focussen op sanitair. Uiteindelijk is er ook een showroom bijgekomen. In onze showroom vindt u badkamers van een uitstekende kwaliteit voor ieder budget. Is uw wastafel in Middenbeemster aan vervanging toe? Of wilt u graag een nieuwe douche aanschaffen? Ook dan kunt u bij onze sanitairwinkel terecht.

Hoe wij uw droombadkamer verwezenlijken in Middenbeemster

In onze badkamerwinkel helpen wij u graag met het vinden van uw ideale badkamer. Heeft u een badkamer gevonden die helemaal aansluit bij uw wensen? Dan komt onze badkamerspecialist graag bij u langs om de afmetingen van de ruimte op te meten. Met deze afmetingen, uw wensen en de bouwtekening kunnen wij een prachtig 3D ontwerp maken. Zo krijgt u direct een beeld van het eindresultaat. Wilt u nog wat aanpassingen laten doen? Dan is dit uiteraard mogelijk. Na het akkoord kunnen wij direct aan de slag gaan met de realisatie van uw droombadkamer.

Vrijblijvende prijsopgave aanvragen

Wilt u advies op maat voor uw nieuwe badkamer? Bliek Sanitair maakt uw woonwensen waar. Neem contact met ons op voor een vrijblijvende offerte.

Geniet van de voordelen van Bliek Sanitair

Wij van Bliek Sanitair hebben verschillende voordelen te bieden. Wij:

  • Bieden badkamers voor ieder budget
  • Zijn een gecertificeerd Uneto-VNI installateur
  • Realiseren de badkamer in 7 tot 10 dagen
  • Verrichten de installatie binnen de vastgestelde tijd en prijs
  • Hebben al meer dan 30 jaar ervaring in het realiseren van badkamers

Wij horen graag wat uw wensen zijn aangaande uw droombadkamer in Middenbeemster!

Laat ons uw complete badkamer realiseren in Middenbeemster

Wilt u in Middenbeemster graag een badkamer laten realiseren door de badkamerspecialist van Bliek Sanitair? Of wenst u meer informatie over de mogelijkheden? Bel dan naar 0299-366358, mail via info@blieksanitair.nl of vul het online contactformulier in. Wij hopen dan zo snel mogelijk een complete badkamer te realiseren in Middenbeemster.

Badkamer en sanitair Middenbeemster

Bliek Sanitairwinkel

Back To Top