skip to Main Content

Kies voor de badkamerspecialist in Marken

Zoekt u in de omgeving van Marken een badkamerspecialist? Dan bent u bij de sanitair winkel van Bliek Sanitair aan het juiste adres. In onze mooie showroom in Volendam helpen wij u graag aan een complete badkamer die helemaal voldoet aan uw wensen. Wij zorgen niet alleen voor de levering van uw droombadkamer, maar nemen ook de verantwoordelijkheid voor de vakkundige installatie van uw badkamer. Met onze hulp heeft u al binnen 10 dagen een complete badkamer in huis! Bezoek vanuit Marken onze showroom en doe inspiratie op!

De badkamerwinkel van Bliek Sanitair

Al meer dan 40 jaar geleden is Bliek Sanitair opgericht. Bliek Sanitair begon als loodgietersbedrijf, maar is zich door de jaren steeds meer gaan focussen op sanitair. Ten slotte is ook onze showroom toegevoegd. Wij van Bliek Sanitair verzorgen uw complete badkamer. U kunt hierbij denken aan het ontwerp, de levering en de plaatsing. Voor inspiratie voor uw nieuwe badkamer bezoekt u onze mooie showroom. Bent u op zoek naar een nieuwe wastafel of douche? Wij staan graag voor u klaar.

Vrijblijvende prijsopgave aanvragen

Wilt u advies op maat voor uw nieuwe badkamer? Bliek Sanitair maakt uw woonwensen waar. Neem contact met ons op voor een vrijblijvende offerte.

Een 3D ontwerp van uw complete badkamer in Marken

Heeft u in onze badkamerwinkel uw droombadkamer gevonden? Dan kunt u een eerste afspraak met onze badkamerspecialist maken. Hij komt bij u langs in Marken om de situatie bij u thuis te bekijken. Op basis van dit bezoek, uw wensen en uw bouwtekening maken wij een realistisch 3D ontwerp. Hiermee geven wij u een duidelijk beeld van het eindresultaat. Na een akkoord gaan wij direct aan de slag met het installeren van de badkamer. U kunt na 7 tot 10 dagen alweer douchen.

Geniet van deze voordelen

Wenst u een complete badkamer van Bliek Sanitair? Dan kunt u genieten van de volgende voordelen:

  • Wij bieden badkamers voor ieder budget
  • Wij zijn een gecertificeerd Uneto-VNI installateur
  • De badkamer wordt in 7 tot 10 dagen gerealiseerd
  • De installatie wordt binnen de vastgestelde tijd en prijs verricht
  • Wij hebben al meer dan 30 jaar ervaring in het realiseren van badkamers

Wat zijn uw wensen voor uw badkamer in Marken?

Badkamer en sanitair Marken

Bliek Sanitairwinkel

Benader ons voor een complete badkamer in Marken

Wilt u onze badkamerspecialist inschakelen om een complete badkamer in Marken te realiseren? Of wenst u een vrijblijvende offerte? Benader ons dan via telefoonnummer 0299-366358, stuur een mail naar info@blieksanitair.nl of vul ons online contactformulier in. Bezoek vanuit Marken onze sanitairwinkel om uw droombadkamer te vinden!

Back To Top