skip to Main Content

Kies voor Bliek Sanitair in Hoorn

Zoekt u in Hoorn een sanitairwinkel waar u uw droombadkamer kunt vinden? Dan zit u helemaal goed bij Bliek Sanitair. In onze prachtige showroom in Volendam vindt u badkamers voor ieder budget. U kunt niet alleen bij ons terecht voor de levering van een badkamer, maar ook voor de installatie van uw badkamer kunt u op ons rekenen. Wij zorgen ervoor dat u al binnen 10 dagen een complete badkamer heeft. Benieuwd geworden naar de mogelijkheden? Bezoek dan onze showroom of neem contact met ons op vanuit Hoorn.

De mooiste badkamers vindt u in onze badkamerwinkel

Bliek Sanitair is meer dan 40 jaar geleden opgericht. Het begon ooit als loodgietersbedrijf, maar is later ook aan de slag gegaan met de verkoop van kwaliteits sanitair. Uiteindelijk resulteerde dit in een mooie showroom waar wij badkamers voor ieder budget aanbieden. Is uw wastafel in Hoorn kapot? Of is uw bad aan vervanging toe? Ook dan kunt u bij ons terecht voor prachtige badkamermeubelen.

Vrijblijvende prijsopgave aanvragen

Wilt u advies op maat voor uw nieuwe badkamer? Bliek Sanitair maakt uw woonwensen waar. Neem contact met ons op voor een vrijblijvende offerte.

Hoe wij uw droombadkamer realiseren in Hoorn

In onze sanitairwinkel vindt men voor iedereen wat wils. Heeft u de badkamer gevonden die u wenst? Dan komt onze badkamerspecialist graag bij u langs om de situatie bij u thuis te bekijken. Na deze afspraak met onze badkamerspecialist maken wij een 3D ontwerp van de badkamer die u wenst. Tijdens een tweede afspraak zullen wij dit 3D ontwerp aan u laten zien en kunt u nog eventuele aanpassingen laten doen. Na het akkoord gaan wij aan de slag met de installatie van uw droombadkamer. U kunt dan al na 7 tot 10 dagen genieten van uw nieuwe badkamer!

Profiteer van de volgende voordelen

Bij Bliek Sanitair geniet u van de volgende voordelen:

  • Wij bieden badkamers voor ieder budget
  • Wij zijn een gecertificeerd Uneto-VNI installateur
  • De badkamer wordt in 7 tot 10 dagen gerealiseerd
  • De installatie wordt binnen de vastgestelde tijd en prijs verricht
  • Wij hebben al meer dan 30 jaar ervaring in het realiseren van badkamers

Wat zijn uw wensen voor uw droombadkamer in Hoorn? Laat het onze badkamerspecialist weten.

Bel of mail voor een complete badkamer in Hoorn

Wilt u graag een nieuwe badkamer laten realiseren in Hoorn? Of wilt u eerst meer te weten komen over de mogelijkheden? Dan kunt u contact met ons opnemen via 0299-366358, stuur een mail naar info@blieksanitair.nl of vul ons online contactformulier in. Wij verzorgen dan graag uw complete badkamer in Hoorn!

Badkamer en sanitair Hoorn

Bliek Sanitairwinkel

Back To Top