Advies & Ontwerp

Binnen 10 dagen uw droom badkamer

Droomt u ook zo graag over uw ideale badkamer? Toch hoeft het daar niet bij te blijven. Veel leuker is de ontdekking dat uw droom eenvoudig realiteit kan worden. Bij Bliek Sanitair bent u aan het goede adres. Met echt Volendams vakmanschap kunnen wij in 10 dagen een compleet nieuwe badkamer voor u realiseren. Mocht uw tegelvloer, toilet, douche of badmeubel aan vervanging toe zijn, dan denken wij graag met u mee.

Advies en ontwerp badkamer

Badkamer showroom en 3D ontwerp

Wij hebben diverse opstellingen in onze showroom en daarnaast kunt u op een groot scherm zien hoe uw badkamer in 3D wordt ontworpen. Onder het genot van een kop koffie of thee zetten we uw wensen op een rijtje.

Vervolgens worden uw wensen omgezet in een 3D ontwerp. U ziet tijdens uw bezoek aan de showroom precies wat er allemaal mogelijk is met uw ruimte.

Uw ontwerp geheel vrijblijvend

Ons team van ervaren adviseurs kan geheel vrijblijvend een ontwerp voor een badkamer maken. Bij het kostenplaatje wordt rekening gehouden met alle materiaal- en installatiekosten. Een duidelijk offerte waarin niets achterwege wordt gelaten. Verder hebben wij voor elke klus onze eigen mensen in dienst. Variërend van demontage, elektriciën, stukadoor, tegelzetter, loodgieter en servicemonteur. U kunt natuurlijk ook zelf de installatie van uw sanitair verzorgen. Afhankelijk van uw wensen stellen wij een passende offerte op.

Bliek sanitair badkamer ontwerp en advies

Van ontwerp tot realisatie

Wilt u advies op maat voor uw nieuwe badkamer? Bliek Sanitair maakt uw woonwensen waar. Neem contact met ons op voor een vrijblijvende offerte.

  • Grote showroom
  • Advies en montagetekening
  • 30 jaar ervaring
  • Klantwaardering 9,5
  • Voor ieder budget een oplossing

Wat wij nog meer doen

Wij kunnen alle installatie werkzaamheden zelf uitvoeren. Hierdoor geniet u nadat de bestelling binnen is, na 10 dagen al van uw nieuwe badkamer. Onze adviseurs denken met u mee en geven vooraf advies over alle mogelijkheden.

Denk aan een regendouche in een ruime douchecabine. Of ultiem gemak en comfort met een Smart Control kraan. Na een uitgebreid advies gesprek krijgt u geheel vrijblijvend een offerte.

Uiteindelijk wordt het project geheel conform de afspraken gerealiseerd. U heeft gedurende het traject te maken met een vaste contactpersoon en zult snel kunnen genieten van uw nieuwe badkamer.

advies en ontwerp

Advies en ontwerp op maat?

Wij leveren badkamers in Volendam maar ook in nabijgelegen plaatsen als Edam, Purmerend of Hoorn. Voor een bezoek aan de showroom kunt u tijdens de openingstijden zonder afspraak bij ons terecht. Voor een compleet badkamer plan, ontwerp en advies op maat vragen wij u om een afspraak met ons te maken.

Bent u benieuwd naar onze service? Of wilt u een offerte opvragen? Neem gerust contact met ons op info@blieksanitair.nl
of bel: 0299 366358.

Badkamer advies en ontwerp op maat

0299 366358